Despre noi

Trend Moebel 

Producător mobilier din lemn masiv si rattan

Trend Moebel este o societate româno-germană care are ca obiect de activitate fabricarea de mobilier din lemn masiv și comercializarea mobilierului din rattan.

Producem și comercializăm mobiler de serie și mobilier personalizat pentru orice incăpere sau spațiu, atât din lemn masiv cât și din mobilier exotic din rattan natural.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

Lemnul este cel mai îndrăgit material în ceea ce privește amenajarea unei locuițe.

Pentru fabricarea mobilei se folosesc doar părți din lemn masiv, fară suplimente de furnir. Acest lucru o face să fie foarte rezistentă și cu o durată lungă de viață.

Fiecare piesă de mobilier masiv  este unică datorită structurii lemnului. Suprafețele comodelor, vitrinelor , a meselor, dulapurilor, este fină si plăcută la atingere. De asemenea, mobila din lemn masiv răspândește un miros specific, contribuind la ambianța plăcută din încăperi. 

Astfel, în cadrul secției de producție, se dă viată unor noi trenduri. Producem mobilier din lemn masiv după cele mai înalte standarde, atent verificate calitativ si cu o varietate extremă de  produse ,

Combinația ideală între mobilierul masiv și cel din rattan

Fie că vorbim de mobilier pentru dormitor sau pentru living, de obiecte pentru decorarea interiorului sau de mobilier pentru grădina, ratanul oferă numeroase posibilități și variante. Se poate indoi si manevra cu usurinta pentru a obtine forma dorita sau se poate vopsi in diferite nuante. Compoziția, formele și nuanțele acestor produse oferă o tentă orientală încaperii și sunt ideale pentru realizarea unui decor relaxant.Aceasta imagine se datorează și faptului că piesele se realizează manual, ceea ce le sporeste semnificativ valoarea.
Piesele/mobilierul din ratan sunt ideale pentru încăperile luminoase, însorite, primitoare sau chiar și în spatiile din afara casei.Un dormitor din ratan te duce cu gândul la vacanță, soare, caldura, intimitate. Te poți folosi de mici secrete precum veioze din ratan, jaluzele din același material, suporturi de flori, paravane, pentru a-ti transforma camera într-un loc exotic.